Timişoara: Weekendul înseamnă trei nopţi albe în pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Weekendul înseamnă trei nopţi albe în pădure
Timişoara: Weekendul înseamnă trei nopţi albe în pădure

Biletul de intrare poate fi şi o soacră pe care organizatorii promit să o recicleze şi să-i pună un sistem nou de funcţionare.

Pădurea din Calea Aradului începe să fie populată chiar în acest moment, timişorenii vin şi îşi parcheză maşinile în parcarea situată la 100 de metri de scenă, iar alţii îşi instalează corturile gratis în campingul special amenajat.

Toţi au un singur gând: distracţie de 45 de ore, cu concerte animate de peste 100 de DJ. Iar cum întregul festival dă drumul la distracţie abia la ora 22.00, toată lumea are răgaz pentru a poposi cât mai aproape de scenă, ştiindu-şi „culcuşul” în loc sigur şi maşina atent parcată.

Ecologie promovată


Timişorenii au acces la festival doar dacă aduc cu ei vreun mouse stricat, un caiet vechi sau „care dintre voi doriţi, vă puteţi aduce la concert şi soacra, la reciclat, că avem reţetă şi pentru treaba asta”, după cum scrie pe siteul oficial dedicat acestui festival.


În această seară petrecerea se încheie abia la ora 02.30, după ce pe scenă au urcat deja C-Zar, dARE şi Talla 2XLC. A doua zi, „Parada Stradală” îi surprinde pe petrecăreţi în incinta Universităţii de Agronomie, iar după ora 20.30, petrecerea animată de dj precum Andy Duguid sau Bobbu se va consuma tot în pădure.

Totul se sfârşeşte duminică, la ora 06.00, cu muzică house. Pe bloguri, atmosfera festivalului se descrie astfel: „ţuicăreală şi camioane”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite