Timişoara: Weekend însângerat pe şoselele din Banat (SINTEZĂ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte oameni şi-au pierdut viaţa în ultimele zile, în Banat, după ce au fost implicaţi în tragedii rutiere.

CITEŞTE PE ACEEAŞI TEMĂ:

Martorii accidentului de pe E70 descriu scene de coşmar în care a pierit o familie (GALERIE FOTO)

VIDEO Piţipoancele fac ravagii prin oraş la volan (GALERIE FOTO)

Cum sunt vânaţi românii pe autostrăzi în Ungaria (GALERIE FOTO)

Poliţia Ungară vrea să execute amenzile românilor la domiciliu

Hunedoara: Trei morţi într-o coliziune frontală

Cel mai grav accident a avut loc în ieşirea din Deva, pe raza localităţii Sântuhalm. Trei oameni au murit după ce un Ford Focus, condus de un şofer de 33 de ani s-a izbit frontal de o Skoda Octavia, la volanul căreia se afla un tânăr de 22 de ani, din Ploieşti.

„În accident au murit trei persoane, şoferul primului autoturism şi pasagerul său de 21 de ani, din Deva, precum şi pasagerul din cea de a doua maşină, un bărbat în vârstă de 54 de ani”, a declarat inspector Daniel Diac, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Unul dintre bărbaţii decedaţi abia aştepta să ajungă acasă, întrucât venea din strănătate, mai precis din Germania

Timiş: Familie măcelărită pe contrasens

Cel mai oribil accident a avut loc vineri după-amiaza în localitatea Chizătău, aflată la 13 kilometri de Lugoj. Un şofer de 36 de ani a făcut infract la volan şi a lovit cinci maşini cu Dacia.

El a murit pe loc, iar fiica sa de un an a murit în drum spre spital. În maşină se mai afla încă un copil, de şapte ani, care a fost în comă timp de o zi, iar mama micuţilor a scăpat cu câteva coaste rupte.

Alţi doi pasageri din celelalte maşini s-au ales cu răni grave. Familia măcelărită se îndrepta spre Timişoara, pentru a-i supune pe cei doi copii unui control medical periodic.

Arad: Biciclist ucis de şoferul unui Ford

Un biciclist de 60 de ani a murit vineri, în Arad, după ce a fost călcat de un Ford. Şoferul susţine că bătrânul pe bicicletă i-a sărit în faţa maşinii şi nu a mai reuşit să evite impactul.

El a murit la Urgenţe, după ce medicii au încercat să-l resusciteze.

Reşiţa: Şi-a ucis partenera de viaţă

Un lugojean a trăit drama vieţii sale în timp ce pleca de la Reşiţa spre casă, pe serpentinele dintre Reşiţa şi Soceni nu reduce viteza şi intră într-un copac de pe marginea drumului.

Cei doi, şoferul şi pasagera din dreapta, erau împreună de mai mulţi ani, iar femeia alături de care a trăit atâţia ani i-a murit în braţe. Omul a fost în stare de şoc şi nu a putut nici măcar să dea declaraţii poliţiei

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite