Timişoara: Debut pentru Chiacu şi Mejia în amicalul cu Vojvodina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Debut pentru Chiacu şi Mejia în amicalul cu Vojvodina
Timişoara: Debut pentru Chiacu şi Mejia în amicalul cu Vojvodina

Fotbaliştii de la „Poli” au încheiat la egalitatea, 1-1, în meciul de verificare cu Vojvodina Novi Sad. Timişorenii au deschis scorul prin Magera, în minutul 70. Vojvodina a egalat în prelungiri, prin Stjepanovici.

În meciul cu Vojvodina Novi Sad, liderul la zi al campionatului sârb, Ovidiu Sabău a avut ocazia să vadă la treaba şi fotbaliştii care au evoluat mai puţin sau chiar deloc în campionat. Şi-au făcut debutul la „Poli”, Hristu Chiacu, care a început partida titular şi columbianul Jesus Mejia Martinez, trimis în teren în minutul 58.

A fost un meci care în care am putut vedea şi ce pot alţi jucători, dacă sunt pentru Poli sau nu. Dacă sunt pentru cele trei obiective ale noastre sau nu sunt. Asupra câtorva mi-am dat seama. Chiacu nu este încă pregătit, el vrea foarte mult. Mai trebuie însă lucrat mult cu el”, a spus Ovidiu Sabău. 

„Poli” a început partida cu următorul „unsprezece”: Taborda – Matei, Mera, Borbely, Maxim – Chiacu, Magera, Vrsici, Curtean – Parks, Goga. Au mai intrat pe parcurs Mejia, Poparadu, Sandu, Rusici, Chiţiu si Nicula.

Magera a punctat din nou

„Poli” a deschis scorul în minutul 70, prin Lukas Magera, care l-a învins pe Kesici, cu un şut imparabil, de la marginea careului de 16 metri. Pe finalul meciului au intrat tinerii Poparadu, Chiţu, Nicula şi Sandu. Liderul la zi al campionatului sârb, Vojvodina a reuşit egalarea în minutele de prelungire, când Stjepanovici, a înscris în poarta timişoreană.

Mai citiţi:

Timişoara: Columbianul Mejia a făcut spectacol în amicalul cu Novi Sad

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite