Vladimir Petrovici vrea să facă din Poli Timişoara o echipă ultra-ofensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul tehnician al alb-violeţilor va fi prezentat oficial miercuri şi îşi aduce un singur om în staff-ul tehnic, compatriotul său Zeljko Boljevici urmând a fi antrenor secund responsabil cu pregătirea fizică.

Lui Petrovici nu i-a fost impus niciun obiectiv, singura sa preocupare în primul sezon fiind crearea unei echipe redutabile. "Marian Iancu şi Daniel Stanciu m-au asigurat că au încredere deplină în mine şi că am între şase luni şi un an ca să mă acomodez şi să construiesc o echipă puternică. Abia apoi putem discuta despre obiective. Dar asta nu înseamnă că în această perioadă nu voi crea o echipă ofensivă, iar eu vreau totul chiar din primul an. Acesta e stilul meu de lucru, vreau să antrenez o echipă care să joace pe atac, ofensivă totală practic, şi un joc de pase foarte bune", a spus tehnicianul sârb, citat de "Prosport".

Sârbul s-a declarat impresionat de nivelul fotbalului autohton. "Sunt plăcut impresionat de campionatul din România. L-am studiat şi am văzut multă seriozitate la aproape toate echipele. Se fac investiţii serioase, iar meciurile sunt destul de echilibrate. N-aş fi de acord cu criticile care se fac la adresa acestui campionat, care e mult mai serios decât credeţi voi, românii", a declarat Vladimir Petrovici.

Altfel, pe lângă transferurile deja perfectate ale lui Iulian Tameş şi Dusko Dukic, la Timişoara ar mai putea ajunge, conform presei sportive, israelienii Omer Golan şi Shalev Menashe, dar şi proaspătul internaţional Mihai Răduţ, mijlocaş în vârstă de 20 de ani de la Internaţional Curtea de Argeş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite