Vladimir Petrovici, antrenor "Poli" Timişoara: "Nu pot tolera indisciplina şi lejeritatea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul tehnician al echipei alb-violete a fost prezentat oficial astăzi şi îşi propune să câştige cel puţin un trofeu în cei doi ani de contract cu bănăţenii. Antrenorul va fi pe placul finanţatorului Marian Iancu, acesta declarând în mai multe rânduri că trebuie "să dea milităria jos din pod".

Vladimir Petrovici a început deja să se familiarizeze cu fotbalul românesc, despre care are o părere foarte bună. "Am văzut mai multe meciuri din campionatul românesc pe DVD, acest sport este la un nivel foarte bun în ţara voastră şi vreau să obţin rezultate bune aici. Primesc informaţii de la Dani Stanciu, urmăresc înregistrări ale meciurilor echipei, însă o părere corectă 100% despre jucători voi putea exprima doar după ce-i văd pe terenul de antrenament", a spus tehnicianul sârb la prima întâlnire cu presa timişoreană.

"Porumbelul", cum era poreclit antrenorul în perioada când făcea furori în tricoul Stelei Roşii Belgrad, a mărturisit că a avut o discuţie sinceră cu patronul Marian Iancu, în care ambele părţi şi-au expus doleanţele. "Am şase luni de linişte, fără presiune, însă voi crea singur aceea presiune necesară pentru a dat tot ce avem mai bun. Ar fi bine pentru primul an să repetăm performanţa de anul acesta, adică să ne calificăm într-o cupă europeană, iar în al doilea sezon să luăm un trofeu. Obiectivul meu personal pe termen scurt este ca echipa să joace cât mai bine şi mai frumos şi să readucem suporterii la stadion. Sunt adeptul jocului de pase", a declarat Vladimir Petrovici.

Acesta a dezvăluit că de obicei este răbdător cu jucătorii, însă există două aspecte pe care nu vrea să le vadă la echipă. "Pot să înţeleg o formă mai slabă, pot să înţeleg aproape orice, însă nu pot tolera indisciplina şi lejeritatea", a mai spus Petrovici.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite