Timişoara: Vitezomanul care a provocat carnagiul din Banat a scăpat de operaţie, dar urmează să fie audiat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Vitezomanul care a provocat carnagiul din Banat a scăpat de operaţie, dar urmează să fie audiat de poliţişti
Timişoara: Vitezomanul care a provocat carnagiul din Banat a scăpat de operaţie, dar urmează să fie audiat de poliţişti

Claudiu Hauptmann, de 18 ani, a fost operat la piciorul stâng, fracturat în mai multe locuri. Poliţiştii timişeni vor să-l audieze pe tânăr, săptămâna viitoare, după ce au încercat să discute cu el, fără succes, de două ori.

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV S-a stabilit cum a provocat vitezomanul de 18 ani carnagiul din Banat

Timişoara: Una dintre organizatoarele celui mai mare festival studenţesc din Banat a murit într-un accident rutier



Claudiu Hauptmann, tânărul cercetat pentru uciderea din culpă a şase persoane, îşi revine după intervenţia chirurgicală la picior, efectuată de medicii Clinicii de Ortopedie.

Medicii susţin că starea pacientului este bună, acesta suferind două fracturi la nivelul femurului. „Starea pacientului este stabilă, nu au apărut complicaţii. Pacientul este sub supraveghere şi nu ne pune încă problema externării sale. Va mai trece timp până o să poată să umble pe picioarele sale, are nevoie de recuperare şi, probabil, de fizioterapie”, a spus medicul Florin Bârsăşteanu, şeful Spitalului Judeţean Timişoara.

Audieri pe patul spitalului

Tânărul este supravegheat de părinţi, care refuză să discute despre starea fiului lor. Claudiu Budaci, de 18 ani, celălalt supravieţuitor al carnagiului din Banat, este în Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Timişoara, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală complicată la bazin, efectuată de medicii de la Casa Austria.

Personanul medical susţine că tânărul, care a suferit mai multe lovituri la cap în momentul accidentului, nu îşi aminteşte detalii despre coliziune, dar că întreabă în permanenţă despre prietenii săi.

„Este încă sub sedative, după operaţia la bazin, deoarece are dureri foarte mari. L-au vizitat prietenii şi este comunicativ şi întreabă despre celelalte persoane implicate în accident şi despre colegul său. Starea lui este stabilă”, a spus unul dintre medicii care îl tratează pe Budaci.

Accident foarte grav cu şase morţi
Claudiu Hauptmann urmează să fie audiat de poliţiştii timişeni de la Biroul Cercetări Penale, unde a fost repartizat dosarul uciderii din culpă. Oamenii legii au mai încercat să vorbească de două ori cu el, însă acesta nu a putut fi audiat. Tânărul, care coducea un Peugeot, a intrat în plin, la începutul lui iulie, într-un Daewoo Espero şi a ucis şase oameni, printre care se afla şi iubita sa, de doar 18 ani.

ATENŢIE! IMAGINI ŞOCANTE!

ATENŢIE!  Imagini şocante!


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite