Vitezomanii de pe autostrada Vestului sunt „vânaţi” cu trei Logan-uri şi o motocicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autostrada Arad-Timişoara a fost deschisă traficului sâmbătă, iar aseară a avut loc şi primul accident. Intervenţia la accident au asigurat-o poliţiştii de la Biroul Autostrăzi, serviciu nou înfiinţat după contruirea primei autostrăzi. Intervenţiile poliţiştilor de pe autostradă se vor face cu Daciile Logan. 

Diferenţele dintre România şi Germania, spre exemplu, nu se văd doar în calitatea autostrăzilor. Unele detalii fac diferenţa, iar când vine vorba de intervenţia poliţiştilor de pe autostradă, nemţii se pot lăuda cu ultimele modele de BMW-uri. La noi, poliţiştii de pe autostradă „aleargă” după vitezomani cu trei Loganul. „Poliţiştii beneficiază de dotări aşa cum trebuie să aibă un serviciu nou creat. Sunt două Dacii Logan dotate cu radar, unul normal şi o motocicletă”, a spus ministrul Administraţiei şi Internelor Traian Igaş. 

Potrivit ministrului, în cursul anului viitor, noul serviciu va beneficia şi de un sediu chiar pe autostradă. Până atunci biroul funcţionează pe raza localităţii Şagu. „Serviciul este format din nouă poliţişti, urmează să completăm organigrama până la 13, cu patru absolvenţi care vor fi încadraţi la începutul lunii ianuarie”, a mai spus Igaş.   

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite