Virgil Ianţu: “Vreau o Timişoara frumoasă, curată şi fără cusur!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Ianţu pregăteşte o revenire pe micul ecran
Virgil Ianţu pregăteşte o revenire pe micul ecran

Virgil Ianţu, una din vedetele de marcă oferite de Timişoara pentru micile ecrane are timp suficient să reflecteze asupra viitorului şi pentru a mai ajunge acasă.

După zece ani petrecuţi la Prima TV, unde a prezentat emisiuni precum Vrei să fii miliardar, Copiii spun lucruri trăznite sau Megastar, Virgil Ianţu a ales să se despartă de acest post. „Nu am putut să apar în producţii care nu mă reprezintă. Nu sunt genul de om care face copromisuri. Sunt în discuţii cu mai multe posturi. În această perioadă cântăresc şi îmi stabilesc priorităţile pentru următoarea perioada. Sper că veţi vedea despre ce este vorba cât mai curând”, a spus Virgil Ianţu.

Ianţu e fan “Poli”

Virgil Ianţu vine cât de des poate la Timişoara, locul unde locuiesc mama şi fratele său împtreună cu familia. „De câte ori am puţin timp liber, încerc să ajung la Timişoara. Mă simt foarte bine acolo şi am inceput sa imi doresc sa merg acasă din ce în ce mai des. Sunt foarte norocos să am aceeiaşi prieteni din copilărie cu care mă văd de fiecare data şi mai frumos este faptul că ne comportăm la fel. Nu ne-am maturizat şi nici nu ne-am propus”, a spus Ianţu. Vedeta TV a ţinut să precizeze încă un lucru important: “Să nu uităm de Poli”, a adăugat Ianţu, care este nelipsit de pe arena “Dan Păltinişanu”, când ajunge acasă. 

"Datorez mult bucureştiului"


Virgil Ianţu s-a născut la Timişoara în 1973, iar după ce a absolvit Şcoala de Muzică “Ion Vidu” s-a dus în armată, iar în 1990 a intrat la Academia de Muzică din Bucureşti, pe care a absolvit-o cinci ani mai târziu.
Nu pot compara Bucureştiul cu Timişoara pentru că ar fi nedrept. Totuşi ritmul străzii în Bucureşti este altul, totul se întâmplă la o altă viteză, dar ambele oraşe au cam aceleaşi probleme. În ultima vreme au apărut lucruri bune, cum ar fi preocuparea pentru renovarea cladirilor. Ar trebui să se facă şi mai mult în acest sens. Vreau o Timişoara frumoasa, curată şi fără cusur!", afirmă  fostul solist al trupei lui Ştefan Bănică Junior, The Fifties. "Daca e să vorbesc despre Bucureşti, pot spune ca datorez mult acestui loc. Aici m-am format profesional, aici mi-am petrecut ultimii douazeci de ani, mi-am făcut prieteni şi aici trăiesc alături de familia mea”, a mai declarat Virgil Ianţu.

Îşi distruge maşinile în gropi

Când se află la Timişoara, Virgil Ianţu preferă să hoinărească pe jos prin locurile unde a copilărit. Spune că oraşul natal a devenit un loc de relaxare pentru el. Nu este foarte la curent cu realitatea de aici, însă nu are cum să nu vadă drumurile dezastruoase. “Ştiu că avem drumuri cum în lume nu-s. Mi se reproseaza mie în schimb de către prieteni că dacă ajung în Banat, în Timisoara, vin inapoi cu maşinile distruse”, a mai spus Ianţu.






Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite