Viorel Moldovan i-a urat succes lui Contra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de la Sportul regretă că echipa sa n-a obţinut mai mult în partida câştigată de Poli cu 2-1 şi îi urează succes fostului său coleg de la echipa naţională în meseria pe care tocmai a început-o.

Moldovan consideră că cu un pic mai multă atenţie, Sportul ar fi putut obţine cel puţin un punct la Timişoara. "Nu este plăcut atunci când pierzi, mai ales după un joc bun, chiar foarte bună făcut de băieţi. Prea multe n-am să-mi reproşez, poate doar neatenţia la acele faze fixe, unde Poli a obţinut victoria. Tactic am reuşit să facem ce ne-am propus, să fim o echipă agresivă, bine organizată, să blocăm culoarele adversarului. Am pierdut trei puncte pe care nu avem cum să nu le regretăm, ţinând cont de situaţia din clasament, însă am mare încredere în potenţialul băieţilor", a declarat tehnicianul "studenţilor".

Acesta l-a felicitat pe Contra pentru debut. "Mă bucur pentru Contra, îmi pare rău pentru mine. Mă bucur că sunt tot mai mulţi antrneori români în Liga 1. Nu suntem cu nimic mai prejos decât antrenorii străini care vin aici, trebuie să ni se dea încredere şi să fim lăsaţi să muncim. "Guriţă" are toate şansele să devină un antrenor foarte bun, are o experienţă foarte mare şi a învăţat mult fotbal. Nu e uşor să fii antrenor şi jucător în acelaşi timp, depinde de el dacă va putea să facă faţă. Sunt mult mai multe responsabilităţi, mai multă concentrare, mai multă muncă", a spus Viorel Moldovan, care a fost aproape să devină antrenorul alb-violeţilor în vară.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite