Violenţe la Timişoara. Doi taximetrişti s-au ales cu geamurile sparte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara seamănă de multe ori cu vestul sălbatic
Timişoara seamănă de multe ori cu vestul sălbatic

Un echipaj de jandarmi a fost solicitat de un taximetrist aflat în trfic să se depalseze pe strada Platanilor din Timişoara pentru a acorda sprijin unui coleg care a fost agresat fizic de patru tineri după care au trecut şi la distrugerea maşinilor

Echipajul de jandarmi s-a deplasat la faţa locului unde au găsit două taximetre cu geamurile sparte. Din declaraţia unuia dintre şoferi a rezultat că la finalul unui traseu care s-a încheiat pe strada Calea Şagului, cei patru clienţi s-au dat jos refuzând să achite contravaloare bonului de 12 lei emis de aparatul de marcat al taxiului.

Supăraţi că şoferul insistă pentru a primi banii, unul dintre tineri s-a repezit şi cu pumnul a distrus aparatul, după care au luat-o la fugă. În ajutorul taximetristului a sosit la faţa locului un alt coleg care le-a blocat calea fugarilor cu maşina după care le-a solicitat politicos să plătească cursa. Furioşi că au fost opriţi din fuga lor, tinerii au început să-i lovescă maşina, căreia i-au spart un geam lateral şi parbrizul din spate după care şi-au continuat drumul.

În ajutorul celor doi şoferi, un al treilea coleg a sărit în ajutor de data aceasta trimiţându-le la faţa locului un echipaj de jandarmi.De aceştia nu au putut însă să scape şi astfel, cei patru tineri Manuel G., Marian B., Corneliu C şi Vasile Vartolomeu au fost conduşi la sediul grupării mobile şi le-au fost întocmite fiecăruia actele unor dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi abuz de încredere, fapte sancţionate de art.217 şi 213 din Codul Penal.

La finalul cercetărilor s-a constatat că cei patru bărbaţi mai aveau pe numele lor şi alte dosare penale, aceştia fiind implicaţi de curând în cazul unei înşelăciuni cu bani asupra unui cioban care abia  sosit la oraş a rămas în Gara de Nord din Timişoara, fără suma de 650 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite