Timişoara: Vinovatul carnagiului din Banat bănuieşte că a provocat o tragedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Vinovatul carnagiului din Banat bănuieşte că a provocat o tragedie
Timişoara: Vinovatul carnagiului din Banat bănuieşte că a provocat o tragedie

Claudiu Hauptmann nu a putut fi audiat, dar bănuieşte proporţiile accidentului pe care l-a provocat

La aproape o lună de zile de la producerea celui mai grav accident de circulaţie de pe şoselele Banatului din ultimul deceniu, şoferul vinovat de uciderea a şase oameni începe să conştientizeze ce grozăvie a făcut.

Organele de anchetă n-au reuşit nici măcar acum să afle din gura tânărului Claudiu Hauptmann cum s-a produs nenorocirea de la Birda, din seara zilei de 7 iulie. „Tânărul încă nu a fost audiat de poliţiştii de la Cercetări Penale. Urmează să fie audiat zilele următoare”, a spus Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

Tatăl vitezomanului dă vina pe soartă

Pentru a-l feri pe Claudiu Hauptmann de un şoc, medicii şi familia i-au ascuns acestuia urmările teribilului accident. Cel puţin aşa susţine un cunoscut al familiei Hauptmann. „Din câte am înţeles de la domnul Hauptmann, medicii nu i-au spus nimic lui Claudiu şi au recomandat familiei să păstreze secret deznozământul cumplit al accidentului, tocmai pentru a-l feri pe băiat de o altă tragedie. Mama sa stă tot timpul lângă el, în spital. De multe ori îi spune acesteia că ştie că Adelina e moartă şi că nu are rost să-i mai ascundă nimic”, spune acesta.

Potrivit aceleiaşi persoane, tatăl lui Claudiu a trecut peste şocul provocat de tragedia de la Birda. „Spunea că soarta este de vină pentru tot ce s-a petrecut acolo, că aşa le-a fost scris tuturor celor implicaţi în accident”, mai spune cunoştinţa familiei şoferului vitezoman.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite