Viitorul fetelor Playboy în partide: PSD le refuză, PNL nu are preconcepţii, PDL le şicanează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apariţia timişorencei Roxana Golban în revista Playboy a agitat degeaba apele în PSD. Tânara balerină nu este membră în organizaţia Tineretul Social Timişoara, dar nici nu va mai fi primită.

Roxana Golban a depus o cerere la PSD, în urmă cu două săptămâni, dorind să devină membră în organizaţia Tineretul Social. Cererea ei ar fi trebuit să se discute în biroul permanent judeţean, chiar în şedinţa care va avea loc joi. Tânăra a apucat să participle la câteva întâlniri al tinerilor sociali, însă aceasta nu va mai avea ocazia să facă politică în PSD. Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş a ţinut să precizeze că ea nu va fi acceptată cererea ei.

“Roxana Golban nu este membră PSD. Ea are o cerere depusă, dar nu i-a fost aprobată până acum. Pentru aprobare trebuie să urmeze anumite criterii, apoi se discută, se face propunerea. A participat la două, trei întâlniri să vadă despre ce este vorba. Nu putem să o dăm afară pentru că nu este membră. Îi urăm succes, dar nici nu o să fie acceptată. Nu face casă bună modelingul şi politica”, a declarat Titu Bojin, preşedinte PSD Timiş.



Foto: Roxana Golban (stânga) alături de Eugenia Stoian în pictorialul din Playboy


"Toată lumea ne-o aruncă în braţe"

Şeful Partidului Social Democrat din Timiş nu a dorit să comenteze faptul că alte partide politice se laudă cu modele şi fete frumoase care pozează nud şi a precizat că în PSD trebuie să se respecte o anumită conduită. “Toată lumea ne-o aruncă în braţe pe Roxana Golban. Noi avem o anumită conduit poltică. Recomadarea mea este să nu fie primită. Nu e momentu să ne afirmăm prin cu fete pe post de miss şi Playboy”, a mai declarat Titu Bojin.

Fără idei preconcepute în PNL

În Timişoara mai multe fete care au cochetat cu modelingul au devenit membre de partid. Raluca Boancă este cel mai proaspăt exemplu, ea fiind promovată de Ionuţ Nasleu în PNL. “La noi, dacă se implică în viaţa de partid nu contează că e miss, femeie sau bărbat. Dacă munceşte pentru partid are viitor şi Raluca Boancă. Totul depinde de ea. Noi nu avem idei preconcepute. Viaţa privatră nu mă interesează, totul este să nu aducă prejudicii partidului”, a declarat fostul deputat PNL,  Ionuţ Nasleu.



Foto: Raluca Boancă este membră PNL Timiş a pozat nud pentru FHM

Şicane la PDL

Fotomodelul Bianca Jurcă a fost mebră în PDL Timiş. Ea s-a făcut cunoscută ca secretara fostului prefect Ovidiu Drăgănescu, dar a fost şi consiliera actualului ministru al agriculturii, Valeriu Tabără. Bianca Jurcă a ieşit însă din partid supărată de şicanele la care a fost supusă. “Nu mai pot suporta toate şicanele la care sunt supusă de unii lideri din judeţ. Se supără întotdeauna când apar la televizor sau în ziare. Nu văd ce rău le-am făcut, dar m-am săturat de această situaţie”, spus Bianca Jurcă.



Foto: Bianca Jurcă a plecat supărată din PDL


 

image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite