Timişoara: Noul director Alcatel-Lucent Europa SE vine din Vietnam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raoul Ros a fost numit la conducerea Alcatel-Lucent pentru Europa de Sud-Est, subsidiară a multinaţionalei franceze de telecomunicaţii care are sediul la Timişoara.

CITEŞTE şi:

Timişoara: EXCLUSIVITATE Preşedintele Alcatel-Lucent Europa de Sud-Est iese la pensie

Market Watch: Pierderile Alcatel-Lucent se accentuează

Pleacă şefii de la Alcatel-Lucent

Alcatel-Lucent a anunţat astăzi numirea lui Raoul Ros, la conducerea operaţiunilor companiei în Europa de Sud-Est. „În această calitate Raoul Ros va avea responsabilitatea direcţiei strategice pe care compania o va avea în Europa de Sud Est, precum şi a derulării operaţiunilor curente ale companiei în regiune”, se arată într-un comunicat emis acum câteva minute de multinaţionala franceză. Raoul este în compania Alcatel-Lucent din 1992, şi a ocupat diverse poziţii manageriale în zona dezvoltării serviciilor cu valoare adăugată, în subsidiara din Vietnam a multinaţionalei franceze de telecomunicaţii.

Bedros a înfiinţat Alcatel România

Raoul Ros îl înlocuieşte pe timişoreanul Dan Bedros, care a decis să părăsească Alcatel-Lucent. Bedros a convins Alcatel, în prima parte a anilor `90, să investească la Timişoara. Subsidiara din Banat s-a dezvoltat constant sub conducerea lui Dan Bedros până când a ajuns să înghită filialele din Europa de Sud-Est, toate operaţiunile multinaţionalei franceze în această zonă fiind conduse de la Timişoara.

Declaraţii optimiste

“Sunt încântat să îi urez bun venit lui Raoul în regiunea noastră. Este un profesionist foarte talentat a cărui experienţă a contribuit semnificativ la dezvoltarea activităţii noastre comerciale în Vietnam. Am încredere că Raoul va continua dezvoltarea activităţilor Alcatel-Lucent în Europa de Sud-Est şi va propune clienţilor locali o colaborare în beneficiul ambelor părţi”, a declarat Luis Martinez-Amago, preşedintele Alcatel-Lucent pentru regiunea Europa Centrală şi de Sud (CCSE).
“Sunt pregătit să contribui semnificativ la zona telecom în România şi Europa de Sud-Est, un domeniu care evoluează rapid. Sunt convins că Alcatel-Lucent este într-o poziţie foarte bună pentru a reuşi pe această piaţă şi pentru a veni în sprijinul transformărilor clienţilor săi cu cele mai bune soluţii şi servicii”, a spus Raoul Ros.

Vine din Asia

„Înainte de a fi numit în această poziţie, Raoul a fost Directorul Alcatel-Lucent Vietnam şi Director General al Alcatel Network Systems Vietnam, o companie mixtă Alcatel-Lucent şi Vietnam Post and Telecommunications Corporation, cel mai mare furnizor de servicii de telecom din Vietnam”, se mai arată în comunicatul de presă emis de Alcatel-Lucent.

Despre Alcatel-Lucent

Alcatel-Lucent este un partener de încredere pentru furnizorii de servicii, companii şi autorităţi din întreaga lume, oferind soluţii pentru servicii de comunicaţii voce, date şi video destinate utilizatorului final. Compania este lider în reţele de bandă largă fixe, mobile şi convergente, tehnologie IP, aplicaţii şi servicii. Multinaţionala are operaţiuni în peste 130 de ţări. Alcatel-Lucent a avut în 2008 venituri de aproape 17 miliarde de euro şi este înregistrată în Franţa cu biroul central la Paris. 
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite