Victorie de moral pentru RCM Timişoara în faţa campionilor de la Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii au făcut un meci bun în faţa băimărenilor
Timişorenii au făcut un meci bun în faţa băimărenilor

Jucătorii echipei de rugby RCM Timişoara au învins CSM Baia Mare cu 29-7, dedicând victoria antrenorului Chester Williams, care a aniversat astăzi 42 de ani

Stadionul de rugby din cartierul Ronaţ a fost neîncăpător la derbyul campionatului românesc, dintre RCM Timişoara şi Baia Mare, cele două echipe luptând pentru titlul naţional. Primul eseu al meciului a fost realizat de Fercu, în minutul 3, urmat de reuşita lui Lemnaru din minutul 7. Primul sfert senzaţional a fost încheiat cu eseul de Kinikinilau. Până la pauză au mai marcat eseuri Lazăr şi Kinikinilaum scorul fiind 29-0.

După pauză, RCM Timişoara nu a mai marcat, iar oaspeţii au culcat balonul în terenul advers prin Ailenei. În final, tabela a arătat 29-7, victoria fiind dedicată antrenorului Chester Williams, care a împlinit 42 de ani.

A fost un meci bun, în prima repriză am reuşit un joc de atac excelent. A fost bine, sunt mulțumit şi de repriza a doua, când am demonstrat că ştim să ne şi apărăm. Sunt fericit, mai ales că băieţii au învins Baia Mare chiar de ziua mea, dar munca noastră nu s-a încheiat”, a spus Chester Williams.

Baia Mare a venit la Timişoara fără câţiva jucători de bază, având în vedere că în sezonul regulat nu îşi fac probleme, aidoma trupei lui Williams, marile bătăli urmând să se dea în play-off.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite