Viceprimarul Sorin Grindeanu nu mai vrea asociere între autorităţi şi Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu toţi timişorenii vor fi de acord cu viceprimarul
Nu toţi timişorenii vor fi de acord cu viceprimarul

Edilul timişorean a declarat că abia aşteaptă să se încheie contractul dintre autorităţile locale şi echipa de fotbal, iar Marian Iancu contraatacă cu „înţepături” financiare.

Astăzi, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii firmelor de construcţii de drumuri din municipiu, Sorin Grindeanu a spus că speră ca anul următor să nu mai fie prelungit contractul prin care Primăria finanţează echipa Poli Timişoara. „Sper să se termine şi contractul ăsta cu Poli. N-am fost omul care să voteze, nici când eram consiilier, nici acum, chestiunea asta. Dar se va termina anul ăsta şi chestiunea asta şi banii sper că vor merge la drumuri pentru plata facturilor restante”, a spus viceprimarul.

Tocmai de asta nu va câştiga nimic în mini-vacanţa sa prin politică. Nu ştie ce înseamnă spirit, ce înseamnă simbol. Să spună el câţi bani a adus oraşului în cariera sa, şi apoi să-mi spună apoi câţi bani aduce oraşului toată emulaţia creată în jurul partidei cu Manchester City. Şi aici este vorba de un singur meci”, a fost răspunsul lui Marian Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite