Timişoara: Viaţa în roz a vitezomanilor judecaţi pentru crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Viaţa în roz a vitezomanilor judecaţi pentru crimă
Timişoara: Viaţa în roz a vitezomanilor judecaţi pentru crimă

Ucigaşii care au băgat oameni în mormânt din cauza teribilismului se dau cu bărcile pe Bega sau vor să fie licenţiaţi în drept.

Citeşte şi:

Iaşi: „Prinţişorul“ este liber după ce a furat

Timisoara: Vitezomanul care a ucis şase oameni se bucură de libertate

Timişoara: Ancheta carnagiului din Banat e blocată. Poliţia nu are bani pentru autopsii

Timişoara: Vitezomanul care a provocat carnagiul din Banat a fost operat

Timişoara: EXCLUSIV S-a stabilit cum a provocat vitezomanul de 18 ani carnagiul din Banat |  |  

Timişoara: EXCLUSIV Şeful Poliţiei confirmă posibilitatea arestării vitezomanului care a provocat carnagiul din Banat

La un an de când a provocat accidentul în care un tânăr a murit nevinovat, Adrian Cocoană îşi duce viaţa în tihnă. Supranumit „Ucigaşul cu Ferrari”, Cocoană a stat în arest la Timişoara timp de patru luni, dar după ce procesul a fost mutat la Craiova, acesta a fost eliberat cu condiţia de a nu părăsi Timişoara. Fără a ieşi din oraş, Cocoană şi-a savurat din plin libertatea.

Fotoreporterii „Adevărul de Seară” din Timişoara l-au surprins cu o ambarcaţiune cu motor pe Bega. La scurt timp de la refugiul pe apă, Cocoană a primit şi dreptul de a părăsi Timişoara şi a ieşi din ţară. „Am nevoie să îmi susţin lucrarea de doctorat şi să merg la diferite târguri cu firmele de imobiliare. Vreau să dau şi examenul de rezidenţiat”, a declarat Cocoană, în exclusivitate pentru „Adevărul”.

Aurelia Grămescu, mama lui Lucian Reja, cel care a fost ucis de Ferrari-ul lui Adrian Cocoană, a spus că încă nu a reuşit să îl ierte pe ucigaşul fiului său, dar face eforturi pentru a depăşi momentul. „Creştineşte înţeleg că Adrian Cocoană nu a plecat de acasă cu gândul să îmi omoare fiul. Lupt cu mine însămi să îl pot ierta pentru faptă, dar atitudinea şi aroganţa lui de după nu pot să le iert”, a spus mama lui Reja.

Vitezomanul se plimbă prin parc




Tânărul Claudiu Hauptmann (dreapta), şoferul care a provocat cel mai groaznic accident din Banat, în care au murit şase oameni, poate fi întâlnit aproape zilnic la plimbare în centrul Reşiţei, pentru că procurorii nu au cerut arestarea lui.

În acest timp, ancheta stagnează. Ion Roşianu, tatăl Deliei Roşianu, adolescenta care şi-a pierdut viaţa înainte să împlinească 18 ani, susţine că ştie de ce. „Am plătit eu la Medicină Legală pentru autopsia fiicei mele, deoarece mi s-a spus că nu sunt bani şi nu se poate derula în continuare ancheta că nu există încă expertiza medico-legală“, a declarat bărbatul.

În 7 iulie, Hauptmann a intrat cu Peugeotul într-o curbă cu 130 de km/h, pe ploaie, şi a lovit un Daewoo Espero, în care se aflau patru oameni. „Sunt foarte deranjat să ştiu că băiatul ăsta mi-a omorât fata şi el se plimbă acum liber  prin oraş”, a declarat Roşianu.

Student la Drept, cu dosar penal



Flavius Borca (foto), un tânăr de 19 ani, care a ucis o bătrână pe trecerea de pietoni din Timişoara şi a fugit de la locul accidentului, la finalul anului trecut, merge acum liniştit la cursurile Facultăţii de Drept. El este judecat pentru ucidere din culpă şi a fost eliberat după aproape şase luni de arest preventiv.

image
image

CITEŞTE POVESTEA UCIGAŞULUI CU FERRARI:

Timişoara: EXCLUSIV Cazul „Ucigaşul cu Ferrari”, elocvent pentru justiţia română VIDEO
Justiţia, pe buzele tuturor
Timişoara: Viaţa în roz a vitezomanilor judecaţi pentru crimă
Cum poate scăpa şoferul din Ferrari basma curată
Mama tânărului ucis de Ferrari: „E primul Paşte fără fiul meu”
Atenţie la jeep: te calcă beizadeaua!
Ucigaşul cu Ferrari, un manelist agresiv
Ucigaşul cu Ferrari, spaima asigurărilor
Ucigaşul cu Ferrari va fi judecat la Craiova
Ucigaşul cu Ferrari, citat de procurorii anticorupţie
Altă victimă în cazul Cocoană


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite