Vărsare de sânge între clanuri ţigăneşti din Timiş. O tânără de 20 de ani e acuzată că a destrămat o familie GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre victime, soacra unui celebru interpret de muzică de petrecere, a fost călcată cu maşina în faţa casei pentru că nepoata ar fi destrămat familia rivalilor. La bătaie s-au folosit bâte, topoare şi ţevi metalice. A fost nevoie de intervenţia trupelor speciale de la Jandarmeria Timiş.

Scandalul a avut loc în comuna timişeană Sânmihaiu Român, înainte de miezul nopţii. Sămânţa de scandal a pornit de la Emanuela Stoica, o tânără de 20 de ani, care provine din familia victimelor. Agresorii o acuză pe tânără că a reuşit să distrugă o căsnicie. "Eu nu am distrus nicio căsnicie. Nu mă culc cu oricine. Asta e scuza lor, că de mult ne puneau gând rău. Niciodată nu ne-am înţeles cu ei. În urmă cu doi ani, unul dintre cei care mi-a bătut familia a vrut să fie iubitul meu, dar eu l-am refuzat. Acum, că s-a despărţit de nevasta lui, a găsit scuza perfectă ca să ne omoare", a spus Emanuela Stoica, tânăra de 20 de ani.

Scandalul a avut loc între ţigani

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA SCANDAL

Cu dorinţa de răzbunare stârnită de alcoolul băut la birtul din localitate, agresorii - patru la număr - au călcat-o cu o maşină pe Elena Stoica, bunica fetei, în vârstă de 60 de ani. Bătrâna a fost prinsă între maşină şi zidul casei. Agresorii nu s-au oprit aici, ei lovind-o pe femeie şi cu un par în cap. Bunica fetei a leşinat în urma rănilor suferite. Elena Stoica este soacra unui celebru interpret de muzică de petrecere.

Scandalul a avut loc între ţigani

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

În apărarea bătrânei a sărit unul dintre nepoţi, Lucian Stoica, în vârstă de 19 ani, care la rândul lui a fost bătut serios cu bâte şi ţevi metalice. Agresorii au încercat să dispară de la locul vărsării de sânge, dar unul dintre ei a fost prins din urmă de rudele victimelor şi bătut. În total, trei ambulanţe au fost solicitate la Sânmihaiu Român.

Scandalul a fost potolit de poliţişti şi de trupele de intervenţie ale Jandarmeriei Timiş. "Au fost audiate mai multe persoane. În funcţie de numărul de zile de îngrijire medicală se vor stabili şi acuzaţiile", a spus Mădălina Mezdrea, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Timiş.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": CAMPANIE Să facem ceva petru bolnavii aruncaţi în stradă de la clinica de psihiatrie din Timişoara!

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite