Timişoara: Vânzătoarele sunt vânate online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre cele mai întâlnite locuri de muncă se numără cele din vânzări şi cele din IT.

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de recrutare din România, bestjobs.ro, oferă aproape 1.000 de locuri de muncă în Timişoara, ceea ce plasează capitala Banatului pe locul al doilea la nivel naţional, după Bucureşti. Pe locul al treilea în clasamentul celor mai multe locuri de muncă se află Cluj-Napoca, urmat de Constanţa sau Iaşi.

În Arad sunt propuse peste 700 de locuri de muncă, iar în Caransebeş şi Hunedoara puţin peste 500 de locuri de muncă. Un alt site la fel de cunoscut în domeniul recrutării on-line, ejobs.ro,  propune timişorenilor peste 300 de locuri de muncă. În acelaşi clasament stă şi Braşovul, cu 275 de oferte, sau Iaşiul, cu 230 de oferte.

Pe primul loc la capitolul locuri de muncă din Banat se află domeniul vânzărilor şi comerţului. Unul dintre site-urile de recrutare pune la dispoziţie peste 150 de joburi în vânzări. Urmează inginerii şi IT-iştii, care îşi pot găsi foarte uşor de lucru în domeniul lor. La fel de căutaţi sunt şi cei care lucrează în comerţ, în servicii cu clienţii şi în asistenţa socială. Bănăţenii care îşi caută de lucru pe Internet pot găsi locuri de muncă şi în domeniul construcţiilor sau al amenajărilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite