Vali Velcea a coborât milităria din pod: Axente amendat cu 3.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Mircea Axente a fost eliminat în meciul cu Alro Slatina, motiv pentru care a fost nevoit să plătească 3.000 de euro. Dăruială și Popovici au scos din buzunare 500 de euro pentru că nu au respectat sarcinile de joc.

Antrenorul echipei Poli a decis să nu tolereze indisciplina pe terenul de joc astfel că jucătorii care nu respectă sarcinile de joc vor scoate bani din buzunare. Primul amendat a fost atacantul Mircea Axente, care a fost ușurat cu 3.000 de euro pentru cartonașul roșu primit la meciul cu Alro Slatina. Alți doi jucători au fost de asemenea amendați. Este vorba de Popovici și Dăruială, care nu au respectat indicațiile antrenorului în acest start de campionat și au scos din buzunare câte 500 de euro.

Cu Axente am avut o discuție pe hârtie unde i-am pus niște zerouri. Există un Regulament de ordine interioară de care trebuie să țină cont. Dacă nu le respecți plătești pentru ele. Este și cazul nerespectării sarcinilor tactice. Am făcut până acum trei referate și nu mă opresc aici”, a declarat Vali Velcea.

"Mă aștept la două autobaze"

Poli Timișoara va juca mâine cu FC Olt, în etapa a III-a a Ligii secunde. Partida se dispută pe stadionul “Dan Păltinișanu”, de la ora 11.00. Meciul ar fi trebuit să se joace vineri, de la ora 18.00, pentru a putea fi transmis în direct de Digi Sport, însă cei de la FC Olt au refuzat.
Cei de la FC Olt sunt jucători arțăgoși. Se vor autodepăși la Timișoara. Vor încerca să aglomereze zonele centrale. Mă aștept la două autobaze sâmbătă. Dar noi trebui să câștigăm”, a mai spus Velcea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite