Vali Velcea după prima înfrângere în B: "Felicit echipa gazdă pentru alegerea acestei brigăzi de arbitri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Velcea
Vali Velcea

Antrenorul celor de la Poli Timişoara a acuzat brigada de arbitri de la meciul cu Luceafărul Oradea. Vali Vecea a spus că la faza golului marcat de Lupuţ a fost fault în atac.

Invincibilitatea celor de la Poli în Liga secundă s-a încheiat. Nou promovata Luceafărul Oradea, echipă care evoluează într-un sat de lângă Băile Felix, a câştigat cu 1-0 în faţa vice-campioanei României. Golul victoriei a fost marcat de Lupuţ în minutul patru al prelungirilor. Valentin Velcea nu a reuşit să găsească explicaţie la jocul slab al alb-violeţilor, însă a dat vina pe brigada de arbitri.

Nu vreau să discut prea multe, le voi spune jucătorilor în particular ce am să le reproşez. Felicit echipa gazdă pentru agresivitate şi pentru alegerea acestei brigăzi de arbitri. Consider rezultatul nedrept. Din păcate, greşelile de arbitraj se repetă împotriva noastră. Cartonaşul roşu a fost acordat corect, dar la gol trebuia acordat fault în atac. Astăzi am suferit la partea fizică, jucătorii gazdă dominându-ne la acest capitol”, a declarat Vali Velcea.

Am obţinut o victorie mare în faţa unei echipe de Liga I, cel puţin prin numele jucătorilor care o alcătuiesc. Îmi scot pălăria în faţa jucătorilor, care astăzi au arătat un devotement deosebit”, a spus Călin Moldovan, tehnicianul celor de la Luceafărul.

În urma etapei a IX-a, Poli a coborât pe locul secund, fiind la egalitate de puncte, 18, cu Gloria Bistriţa, care are un golaveraj mai bun.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite