Vali Velcea: “Ultima impresie contează, trebuie să rămânem pe primul loc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poli Timișoara e lider în Liga a II-a
Poli Timișoara e lider în Liga a II-a

Poli Timișoara va juca, mâine, în deplasare, cu CSM Râmnicu Vâlcea, în ultimul meci din turul Ligii secunde. Partida este programată de la ora 14.00 și va putea fi văzută de suporterii violeți pe Digi Sport.

CSM Râmnicu Vâlcea-Poli Timișoara este ultimul meci din turul acestui campionat, pe care alb-violeții speră să îl încheie pe primul loc. “Pentru noi contează fiecare meci și suntem la un pas să ne îndeplinim obiectivul pentru acest tur, clasarea pe primul loc. Ultima impresie contează. Va fi un meci dificil, dar trebuie să rămânem pe primul loc. Un aspect va fi temperatura, care sigur că fi foarte scăzută și va trebui să ne adaptăm inclusiv stării terenului. Gazdele au o echipă tânără, un tehnician tânăr, i-am văzut de mai multe ori și au principii frumoase”, a declarat Vali Velcea.

Gorobsov la prima aniversare în România

Argentinianul Nicolas Gorobsov, venit în această vară sub formă de împrumut de la AC Torino, și-a aniversat ieri ziua de naștere. Fotbalistul, care s-a impus deja printre titularii echipei alb-violete, a împlinit vârsta de 22 de ani. Prestatiile sale pe postul de mijlocaș central au atras elogiile suporterilor, în ultimul joc, 3-0 cu Arieșul Turda, fiind votat de către fani drept jucătorul partidei.

Convocări la națională a tinerilor poliști

Andrei Dăruială și Marian Fuchs, doi dintre tinerii jucători care au început să se impună la Poli, au fost convocați pe 29 noiembrie la o acțiune a naționalei României sub 20 de ani.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite