Vali Velcea după calificarea în "optimile" Cupei României: "Goga nu va pleca"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Velcea
Vali Velcea

Antrenorul echipei Poli, Vali Velcea a decalarat după partida câștigată în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț că Dorin Goga, marcatorul primului gol, nu va părăsi Timișoara.

Valentin Velcea, tehnicianul celor de la Poli a ținut din start să îi asigure pe suporteri că Dorin Goga nu va pleca de la Timișoara. “Din informațiile mele și din ce știu eu, Goga nu va pleca. Goga și Curtean și-au făcut datoria și acum. Cred că nu vor mai fi certați”, a declarat Velcea.

Tehnicianul alb-violeților se bucură pentru calificarea echipei în optimile Cupei României, dar se gândește deja la meciul de campionat cu Gaz Metan Severin, de duminică. “Mă bucur că am eliminat o echipă din Liga I. Îi felicit pe jucători pentru atitudine și realizări. Sunt jucători care pot evolua la echipe mai mari ca ale noastre. Acum ne așteaptă un meci extraordinar de greu cu Gaz Metan Severin”, a mai spus Velcea. 

Antrenorul echipei Ceahlăul Piatra Neamț a ținut să îi felicite pe jucătorii de la Poli pentru victoria din această seară. “Știam că o să avem un meci greu. Știm bine de periformanța lor remarcabilă în Liga I și am pierdut un partener de întrecere valoros. Poli rămâne o echipă bună chiar dacă a pierdut câțiva jucători de valoare. Am venit să ne calificăm, dar a fost un joc slab din partea echipei mele”, a declarat Costel Enache.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite