Vali Velcea: "E vremea să aducem trei puncte din deplasare, după trei remize la rând"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Velcea
Vali Velcea

După trei remize obținute în deplasare, fotbaliștii de la Poli vor încerca să obțină o victorie în fieful celor de la Luceafărul Oradea, echipă nou promovată în eșalonul secund.

Poli Timișoara întâlnește, sâmbătă, în etapa a IX-a a Ligii secunde (seria Vest), o echipă nou promovată, Luceafărul Oradea. Partida se dispută de la ora 11.00, în localitatea Sânmartin, aflată lângă Băile Felix.

Vom avea cu siguranță un meci aprig. Luceafărul constituie o formație bună, care are în componență jucători cu experiență de primă ligă: Tibi Moldovan, fost la Dinamo sau Zeno Bundea, plus fotbaliști tineri, dornici de afirmare. Au o țintă ca și grup, vor să se mențină în liga a doua. Noi avem alt obiectiv, știut de toată lumea: promovarea”, a declarat Valentin Velcea, antrenorul echipei timișorene.

Singurii indisponibili pentru meciul cu Luceafărul sunt Poparadu și Jitaru. Ilie și Pătraș au revenit de la loturile naționale și se pregătesc alături de colegii lor.

Poli și Gloria Bistrița sunt singurele echipe neînvinse din Liga II. Mai mult, Poli nu a pierdut decât două jocuri oficiale în anul calendaristic 2011. "E obligatorie victoria la fiecare meci. Cred că e rândul să aducem trei puncte externe după trei remize la rând în deplasare”, a mai spus Velcea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite