Timişoara: Văcar cercetat pentru omor din cauza vacii care a ucis un motociclist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Văcar cercetat pentru omor din cauza vacii care a ucis un motociclist
Timişoara: Văcar cercetat pentru omor din cauza vacii care a ucis un motociclist

Bărbatul de 50 de ani a scăpat în drum o vacă peste care a dat un motociclist, care a murit cu un corn înfipt în tâmplă.

CITEŞTE ŞI:

Motociclistul ucis în coarnele unei vaci va fi înmormântat cu paradă de bikeri (GALERIE FOTO)

Georghe Pană, originar din Sfântu Gheorghe, a fost angajat ca „slugă” de o familie din localitatea Măureni, din Caraş Severin, care are mai multe vaci. Bărbatul a scăpat o vacă pe drumul naţional 59B Timişoara – Reşiţa, duminică seara, iar în animal a intrat în plin un motociclist.

Andrei Popoviciu, de 25 de ani, a dat cu motociclieta într-o vacă şi a murit după ce un corn i-a străpuns casca şi i-a intrat în tâmplă. „Văcarul este cercetat pentru ucidere din culpă. Dosarul a fost înregistrat la Parchet”, a spus comisarul Dinu Nicorici, de la Inspectoratul de Poliţie Caraş Severin.

Vacile erau la marginea drumului din localitatea Măureni, din Caraş Severin, iar una dintre ele a fost lovită de boitar cu o bâtă şi a fugit în mijlocul şoselei. Motociclistul, care nu avea mai mult de 70 de kilometri la oră, s-a lovit cu capul de ţeasta bovinei.

A murit în coarnele vacii


Unul dintre coarnele animalului i-a străpuns casca prin vizieră şi i s-a înfipt în tâmpla stângă, potrivit poliţiştilor.  Motociclistul a fost ucis pe loc, iar animalul a murit şi el la scurt timp.

„Văcarul este angajat ca slugă, de o familie din localitate. El are grijă de vaci, dar a venit de prin Moldova”, a spus primarul localităţii Măureni, Traian Puşcaş.

„Vacile sunt duse la adăpat la o fântână, care este peste şosea. La cererea sătenilor, au fost montate indicatoare, care averizează şoferii că pe acolo trec animalele drumul.

Văcarul a spus că motociclistul putea să evite accidentul, pentru că de pe contrasens nu venea nimieni. A fost vorba de o fracţiune de secundă şi probabil, de lipsă de reacţie”, a spus Ştefan Florea, şeful Postului de Poliţie Măureni.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite