Vacanţele de lux ale unui fiu de milionar Top 500 Forbes: „La Ibiza a fost cel mai fain. Am fost şi la nudişti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anas Jabri Tabrizi este fiul milionarului de Top 500 Forbes, Jabri Tabrizi. La doar 22 de ani, Jabri Junior a văzut toată lumea, atât însoţit de părinţi, cât şi singur sau cu prietenii. Tânărul, care este student la Drept şi-a făcut un obicei de a merge măcar de trei ori pe an în cluburile din Europa. 

Împreună cu familia Anas obişnuieşte să meargă un an la munte la ski, iar altul într-o vacanţă exotică. Anul trecut au fost în Republica Dominicană, iar în acest an în Austria la ski, unde fiul milionarului a şi suferit un accident minor, în perioada în care şi Şerban Huidu s-a rănit la ski. În rest, Anas Jabri Tabrizi, student în anul 4 la Facultatea de Drept din Timişoara obişnuieşte să meargă cam de trei ori pe an în Europa. „Am fost la Barcelona, Ibiza, Londra, Paris. Am fost să vizităm, dar şi să ne distrăm. În Londra am fost şi cu şcoala, iar acum recent am fost cu prietenii”, a povestit tânărul. 


image

Trupa de prieteni cu care Jabri Jr. a fost în Europa nu a scăpat nici cluburile, în special de la Ibiza. „Am fost în multe cluburi. Nu se compară cu ce e aici. Când am fost la Ibiza şi m-am întors în Timişoara am stat cinci minute şi am ieşti, iar asta s-a întâmplat timp de o lună. Aici e muzica foarte comercială. Acolo sunt DJ foarte renumiţi”, a spus tânărul care şi-a propus ca până în 2015 să ajungă şi în Dubai. „Nu ştiu cât au costat pentru că tatăl meu a plătit tot. Eu ce am primit bani de buzunar”, a mai povestit tânărul.



Acesta spune că cel mai bine s-a distrat la Ibiza, unde a fost dealtfel şi la nudişti. „Am fost cu fosta mea prietenă. Am zis să încercăm să vedem cum e, dacă tot nu ne cunoaşte nimeni. A fost funny”, a mai spus Anas Jabri Tabrizi. Acesta nu merge numai în vacanţe scumpe. Împreună cu prietenii merge şi în excursii cu bicicletele în special în zona „Trei Ape”. „Odată ne-am pierdut şi ne-au căutat salvamontiştii toată noaptea”, a mai spus fiul milionarului.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite