Vacanţă în necunoscut pentru baschetbaliştii de la BCM Elba Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa antrenată de Dragan Petricevici a încheiat campionatul pe locul patru şi a câştigat Cupa României, însă nimeni nu ştie ce va fi în sezonul următor. Astăzi, de la ora 18, baschetbaliştii joacă ultimul meci al sezonului, unul de fotbal, împotriva suporterilor.

Cu toate promisiunile autorităţilor locale, situaţia clubului de baschet este departe de a fi lămurită. „Eu în acest moment doresc să mă odihnesc, să pot să iau o decizie. Am spus de mai multe ori că nu doresc să plec din Timişoara, o parte dintre jucători la fel, însă trebuie să fim realişti şi să vedem ce ne oferă ziua de mâine. În acest moment eu nu ştiu ce să le spun jucătorilor, nici când să vină înapoi, nici ce va fi cu banii datoraţi. Mi se pare deplasat să vorbim orice despre sezonul următor dacă n-am reuşit să achităm nici măcar 40% din bani pe sezonul care s-a încheiat”, a spus Dragan Petricevici.

„Eu mereu voi fi un optimist, sunt sigur că autorităţile locale vor face ceea ce şi-au propus, dar trebuie să vedem. Timpul nu ne ajută, trebuie să ţinem cont de timpul pierdut, sezonul e terminat, jucătorii sunt pe picior de plecare şi trebuie să acţionăm foarte repede. Nu voi mai accepta compromisuri, fiecare antrenor trebuie să se gândească la performanţe şi mai înalte. Eu sunt un tip ambiţios şi nu doresc nicidecum performanţe mai mici decât ceea ce a fost obţinut aici”, a declarat antrenorul sârb.

Mediaşul a fost mult mai motivată. La ei se vorbea despre prime şi pentru un eventual loc şase, noi vorbim despre un loc patru ca despre o tragedie. Trebuie să învăţăm să măsurăm exact cum trebuie forţele noastre, să vedem tot timpul realitatea. Noi suntem o echipă care s-a autodepăşit de foarte multe ori, dar uneori chiar nu mai merge”, a mai spus Petricevici.

Astăzi, de la ora 18, la sala „Constantin Jude” din Timişoara, baschetbaliştii timişoreni se vor înfrunta într-un meci de fotbal cu o echipă a fanilor care i-au susţinut pe parcursul sezonului. După acest meci, jucătorii de la BCM Elba vor intra în vacanţă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite