VIDEO+FOTO Accident şocant în centrul Timişoarei: pieton lovit pe zebră şi azvârlit 25 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pieton care traversa pe zebră, dar pe culoarea roşie a semaforului, una dintre cele mai mari intersecţii din Timişoara a fost lovit în plin, cu 80 de kilometri la oră, de un VW Passat şi azvârlit la 25 de metri distanţă. Victima se zbate între viaţă şi moarte.

Accidentul a avut loc în toiul nopţii la intersecţia dintre bulevardul Mihai Viteazu şi bulevardul Pârvan din Timişoara, iar zeci de tineri au asistat la tragicul eveniment. Şoferul unui VW Passat a călcat puternic pe acceleratie pentru a putea traversa intersecţia pe culoarea verde a semaforului. S-a asigurat şi când să intre în intersecţie a văzut cum un pieton tocmai se pregătea să traverseze pe roşu. Nu l-a mai putut evita şi l-a izbit în plin. Efectul a fost aproape mortal: pietonul a fost aruncat la 25 de metri distanţă şi nu a mai mişcat.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

image

"Nu îmi pot imagina cum s-a putut întâmpla una ca asta. Am fost atent să nu traverseze nimeni. Ştiam că am viteză, tocmai ca să traversez cu maşina pe verde, şi am încercat să îl ocolesc pe pieton. Chiar nu am vrut să provoc accidentul", le-a spus şoferul implicat în accident poliţiştilor. "Am văzut că şoferul se grăbea, dar pietonul nu a avut nicio jenă şi s-a apucat să traverseze zebra pe roşu. Era inconştient. Bine că nu a murit", a povestit Andrei Doancă, unul dintre martori.

image

Medicii sosiţi la faţa locului l-au resuscitat pe bărbat, dar greu încă nu a trecut pentru victimă, starea acestuia fiind rea. Circulaţia în centrul Timişoarei a fost blocată aproape o oră.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite