VIDEO Timişeni ţepuiţi cu locuri de muncă în Grecia. Vinovatul a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multor timişeni li s-au promis locuri de muncă bine plătite în Grecia. Ajunşi peste graniţă, angajaţii au fost plătiţi o singură lună, după care au fost lăsaţi să se descurce pe cont propriu departe de ţară.

Cel care a făcut racolările are 51 de ani şi este din satul Bulgăruş. Omul şi-a racolat în prima fază vecinii, după care a căutat oameni interesaţi de locuri de muncă bine plătite în Grecia în tot judeţul Timiş. Noile locuri de muncă urmau să fie în agricultură, astfel că numărul celor interesaţi a fost mare.

Cel care a racolat persoanele a avut grijă să le transporte în Grecia, unde le-a exploatat prin muncă în folosul său financiar. Practic, timişenii şi-au primit salariile pentru o singură lună de muncă, după care cel care i-a racolat a fugit. "În toată această perioadă, bărbatul a indus în eroare aproximativ 30 de persoane, pe care le-a abandonat în Grecia după ce le-a transportat şi a obţinut foloasele materiale. Pe numele suspectului, Tribunalul Timiş a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane", a spus Andreea Cinteză, ofiţer de presă la Poliţia Timiş.

Bărbatul de 51 de ani a fost prezentat astăzi instanţei de judecată, care a confirmat mandatul, suspectul fiind depus în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Timişoara a devenit ŢIGANIşoara. Românii sunt tocaţi!

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite