VIDEO Ţiganii din Timişoara s-au mutat pe Youtube şi fac concurenţă emisiunii "Dansez pentru tine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Videoclipurile de pe Youtube au atras sute de vizualizări
Videoclipurile de pe Youtube au atras sute de vizualizări

Ştefan Bănică Junior a fost înlocuit de Guţă, dansul în ploaie şi hip-hop-ul a fost înlocuite de manele, dans din buric şi afirmarea muşchilor, iar ringul de dans e internetul. Ţiganilor din Timişoara nu le mai ajung petrecerile pentru a-şi face dedicaţii, astfel că au trecut pe Youtube.

În ultima perioadă pe Youtube au aparut o serie de videoclipuri noi în care rromii se filmează în timp ce dansează pentru cunoscuţii lor. Chiar dacă recunosc că ei nu au de rezolvat cazuri sociale pentru că au suficienţi bani, ţiganii nu se sfiesc să arate cât de bine dansează. Ba chiar spun că ei ar fi cei mai buni dansatori. Lupta se duce pentru afişări şi comentarii, dar concurenţa este dură şi aproape zilnic apar candidaţi noi. În ultima săptămână, pentru cuvântul cheie "timişoara", ţiganii au fost printre cei mai căutaţi, conform statisticilor portalului "Eu nu dansez pentru tine, eu dansez pentru Timişoara şi pentru ţigani. Eu îi cunosc pe ţiganii din Timişoara şi din mai multe orase. Dacă vreţi un răspuns despre oricare ţigan puteţi să mă întrebaţi că ştiu tot ce vreţi. Trăiască Guţă şi ceilalţi regi ai manelelor", spune userul care a postat imaginile de mai jos pe canalul său.

Un alt user al celebrului Youtube preferă să îşi arate talentul în plină stradă. "Rhad000lescu" dansează un minut pe ritmuri de manele, iar "notele" din partea "juriului" format din alţi useri nu întârzie să apară în comentarii: "dansezi foarte mişto... ai stil".

Nu în ultimul rând, tot săptămâna aceasta, şi-a făcut apariţia pe Youtube şi un tânăr numit Boroza, care este prezentat drept "cel mai bun dansator din Timişoara, care execută dansul mileniului". În prezentarea de pe profilul său, mai apare informaţia că tânărul ţigan îl depăşeşte în talent chiar şi pe Ştefan Bănică Junior.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite