VIDEO Ţiganii cu maşini de lux au blocat o autostradă din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vara acestui an bogătaşul rrom Crinu din Timişoara a fost naş de botez la o petrecere ce a avut loc în oraşul Frankfurt am Main. Filmul chefului a fost postat pe youtube în aceste zile. Cameramanul care a filmat evenimentul, Florin Lipovan a povestit pentru adevărul, cum i-au lăsat ţiganii pe nemţi ca la dentist.

„Se uitau nemţii ca la felul şapte”, caracterizează Lipovan reacţia nemţilor la vederea alaiului cu maşini de lux de sute de mii de euro. Pentru petrecerea la care rromii au aruncat cu banii a fost închiriat un palat din oraşul Hanau. La petrecerea ţigănească de la nemţi, chefliii nu au scăpat de poliţie. „I-a avertizat poliţia pentru că mergeau pe autostradă cu 30 de kilometri la oră în paralel. Au spus să nu mai filmăm, dar mai ales să nu mai staţionăm pe banda de urgenţă” a mai povestit cameramanul.


Rolul principal al petrecerii de la Frankfurt a fost jucat de naşul de botez, Crinu. Florin Lipovan a spus că în aceeaşi lună cu botezul, Crinu (care se ocupă cu maşini de lux şi are mai multe vile în Timişoara şi Germania) a avut nunta fiicei, în acelaşi stil, petrecere la care a cântat manelistul Nicolae Guţă, iar bogătaşul rrom Crinu a aruncat cu banii.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite