TIPIC ROMÂNESC Nouă oameni veniţi să asfalteze o groapă: doi cu sapa, restul cu cafeaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de muncitori a venit în această dimineaţă să asfalteze o bucăţică de drum de pe strada Mercy. Pentru astuparea „craterului” a fost nevoie de nouă oameni, dintre care doi lucrau, patru îi susţineau şi trei îşi savurau cafeaua, supervizând şantierul.

VEZI GALERIE FOTO

Sâmbăta trecută muncitorii de la Aquatim au spart o bucăţică de asfalt de pe strada Mercy din cauza unei defecţiuni ale reţelei. Foarte operativi, muncitorii au săpat groapa, au reparat ţevile, au pus pământul la loc, au spălat strada şi au plecat.

O armată de muncitori pentru un petic de asfalt


În această dimineaţă, o armată de muncitori a venit să asfalteze peticul de drum, care nu are mai mult de 10 metri pătraţi, rămas neasfaltat în urma lucrărilor. La ora 07.00 unul dintre muncitori a fost pe şantier pentru a-i avertiza pe şoferi să lase strada liberă. Puţin după ora 08.00 a apărut şi restul echipei care a început să lucreze la drum. Doar doi dintre oameni au avut efectiv de lucru, unul dintre ei fiind pe utilaj, iar celălalt cu lopata.



Restul au stat pe margine sprijiniţi în lopată sau savurând cafeaua de dimineaţă. „Rolul nostru este să supraveghem calitatea lucrării. Nu înţeleg care este problema că îmi permit să beau o cafea şi să fumez în timp ce îmi fac meseria. Fiecare dintre noi are rolul lui în echipă. Nimeni nu stă degeaba”, a spus şeful de echipă.



Şefii de şantier îşi savurează cafeaua de dimineaţă Tipic românesc: nouă oameni pentru o bucăţică de asfalt
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite