VIDEO Spectacol european în tribuna timişoreană la meciul cu Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii lui Poli s-au ridicat la înălţimea partidei cu Manchester City din play-off-ul Ligii Europa, au creat spectacol şi au cântat împreună cu jucătorii la sfârşit, chiar dacă rezultatul nu a fost favorabil.

Fanii timişoreni au renunţat pentru această partidă la bannerul pe care îl afişau de obicei pe gardul Peluzei Sud pentru unul cu textul "Sub un steag, pentru un nume", lucru menit să atragă atenţia asupra problemelor legate de numele şi palmaresul echipei, încă nerezolvate. Mesajul a fost completat, în primele minute ale partidei, de o coregrafie cu folii de plastic pe care se putea citi, mare, "Poli".

La finalul partidei, chiar dacă scorul a fost 1-0 pentru adversar, Peluza Sud a cântat minute în şir alături de jucătorii favoriţi, mulţumindu-le astfel pentru dăruirea cu care şi-au jucat şansele în acest meci.



Iancu acuză UEFA că împinge de la spate echipele cu bani

Patronul Timişorenilor nu s-a feirt să spună ce crede despre industria care a devenit fotbalul în ziua de azi. „Poate ăla nu a fost 11 metri în prima repriză, dar în a doua, la Zicu, a fost penalty clar. Dar ce poţi să le comentezi? La banii pe care îi investeşte patronul lui Manchester City nu se pune problema cine se califică. Suntem cobai plătiţi în Europa League. Nu avem nici o şansă”, a spus Marian Iancu. Acesta admite şi greşelile comise de echipa sa.

A fost o schimbare proastă făcută de antrenor, când s-a accidentat Scutaru, Luchin trebuia să treacă în locul lui. Echipa a jucat foarte bine tactic, pînă la acea accidentare. Ei au avut o singură fază, pe greşeala noastră, la acea schimbare. Noi suntem mici, ei sunt mari, asta este. Ne-am născut în România, ăsta e păcatul nostru. 0-1 cu Manchester City este totuşi onorabil”, a concluzionat Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite