VIDEO Saloanele de frumuseţe au fost asaltate de doamne cu noaptea-n cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru noaptea de Revelion, toată lumea se găteşte de sărbătoare. Reprezentantele sexului frumos au găsit cu greu un loc liber la un salon. Nici domnii nu s-au lăsat mai prejos, nedorind să intre în 2010 cu părul mare.

La ora 7.00 salonul de frizerie şi coafură a fost deschis, iar la 7.30 era deja plin. Doi domni s-au grăbit să-şi facă freza, în rest clienţii au fost numai doamne. Cu toate acestea, criza îşi face simţită prezenţa şi când vine vorba de frumuseţe. „Nu mai vin clienţi ca anii trecuţi. Vin atât doamne şi domnişoare tinere, cât şi de vârstă medie, dar nici cele în vârstă nu se dau la o parte”, a spus Liubiţa Vuici, reprezentant al unui salon de cosmetică.

„Vin când este şefa de tură liberă. În seara aceasta o să mă odihnesc şi o să aştept trecerea dintre ani”, a spus Ana Dragoş, una din clientele de la Coafură.



„E normal în momente din acestea să venim la coafor, iar aici raportul calitate preţ este foarte bun. În noaptea de Revelion o să merg în club cu prietenul meu şi cu alţi prieteni”, a spus Alexandra Bihazi, o tânără clientă.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite