VIDEO Primele imagini cu vitezomanii de pe autostrada Arad-Timișoara. Cursă nebunească, pe ceață, în a doua zi de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici nu s-a deschis bine autostrada Arad-Timișoara că, pe internet, au și apărut primele filmulețe cu vitezomani. Într-una din postări se vede cum un șofer inconștient circulă cu 150 de km/h, pe ploaie, limita de viteză fiind 100 de km/h. O altă filmare îl arată pe un tânăr care conduce cu viteză, deși afară este ceață densă. 

Autostrada Arad-Timișoara a fost deschisă oficial traficului în 17 decembrie. În aceeași zi, pe youtube a fost postat un filmuleț cu un șofer care conduce cu 150 de kilometri pe oră, deși afară ploua și drumul era ud. „Isprava” șoferului vitezoman nu a rămas nesancționată de internauți. „Bine că ai filmat cum îți compensezi frustrările cu viteză mare în loc să filmezi drumul”, a scris Klappahunda. „Mă și întrebam când o să apară țăranii cu cazanele lor încercând să se dea inteligenți pe noua autostradă”, a comentat un alt vizitator.

La aceeași postare, 6666belial s-a lăudat că a circulat și cu 185 de km/h pe noua autostradă, dar pe vreme bună. Același utilizator a postat însă un filmuleț cu un Logan, condus cu 160 de km/h pe aceeași autostradă. 

Cel mai recent filmuleț a fost postat în a doua zi de Crăciun și îl arată pe șoferul unui autoturism Skoda, care circulă pe autostrada Arad-Timișoara. În filmuleț nu apare kilometrajul mașinii, dar din imagini se poate vedea că viteza este mare, deși condițiile meteo nu sunt deloc favorabile, fiind ceață.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite