VIDEO! Poliţişti din Timişoara puşi într-o situaţie jenantă în centrul oraşului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au fost filmaţi în timp ce se chinuie să scape dintr-o situaţie ruşinoasă: au rămas fără baterie la maşină în centrul oraşului. Nu este pentru prima oară când poliţiştii sunt puşi situaţii limită.

Poliţiştii de la Secţia 4 din Timişoara au fost filmaţi de un cititor ADS Timişoara în timp ce au ajuns într-o situaţie limită. Aflaţi în timpul programului, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la un scandal în centrul oraşului. Timp de o oră şi jumătate poliţiştii i-au audiat pe martori, pe un tânăr care fusese agresat de mai mulţi oameni ai străzii, dar şi pe cei care au provocat scandalul.

În momentul în care au vrut să plece de pe loc, poliţiştii au aflat cu stupoare că maşina nu funcţionează. Astfel, ei au fost nevoiţi să împingă maşina până pe o stradă secundară. "Maşina de poliţie avea suficientă benzină pentru acea intervenţie. Se pare că bateria autoturismului s-a descărcat în urma utilizării staţiei de emisie-recepţie. Noi considerăm evenimentul drept unul izolat", a spus Mădălina Mezdrea, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Timiş.

În urmă cu două luni, ADS Timişoara a prezentat un alt caz asemănător. Şi atunci a fost vorba de o maşină a Secţiei 4 de Poliţie.

Automobilul de Poliţie a fost împins de muncitori

CLICK AICI PENTRU VIDEO!

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cum au dat ţiganii de belele cu românii la Deta

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite