Jumătate de kilogram de etnobotanice confiscate la intrarea în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate au depistat în trafic un autoturism în care se aflau 1291 de plicuri şi aproximativ 500 de grame de produse etnobotanice.

Oamenii legii l-au identificat în trafic, pe raza municipiului Timişoara, pe un tânăr de 28 de ani, din judeţul Bihor, în maşina căruia erau transportate fără documente legale de provenienţă 1291 de plicuri şi aproximativ 500 de grame de produse etnobotanice vrac. Din primele verificări s-a mai stabilit că bărbatul este administratorul unei societăţi comerciale din judeţul Bihor, cu punct de lucru in Timişoara, societatea fiind cunoscută ca având printre obiectele de activitate şi comercializarea unor astfel de produse.



„În cauza urmează a se întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscala, dispunându-se totodată ridicarea în vederea continuării cercetărilor a întregii cantităţi de produse etnobotanice. Lucrătorii Brigăzii pentru Combaterea Crimei Organizate şi Antidrog Timişoara au prelevate probe pentru a stabili daca aceste substanţe constituie droguri", a spus Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

image
image
image
image

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cât de periculoasă este viaţa...

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite