VIDEO Jaf de 4.000 de lei la o firmă din Timiş. Hoţul a plecat cu ţigări şi alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul nopţii, o persoană necunoscută au pătruns într-o societate comercială din Deta şi au sustras un laptop şi mai multe bunuri de consum, printre care ţigări şi băuturi alcoolice, valoarea totală a acestora fiind de peste 4.000 de lei.

Întreaga poliţie din zonă a fost mobilizată, astfel că în mai puţin de şase ore de la sesizarea faptei, poliţiştii au reuşit identificarea suspectului principal. Artizanul faptelor este Tiberiu D., de 19 ani, un localnic din Deta. În aceeaşi zi, în baza unei autorizaţii de percheziţie emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta, poliţiştii au percheziţionat domiciliul tânărului, unde au găsit şi confiscat toate bunurile furate din firmă.

"Hoţul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta cu propunere de arestare preventivă. În cauză, s-a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate cu măsura de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 zile", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite