VIDEO Înregistrările scandalului pentru voturi de la Agronomie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secţiile speciale de votare au fost luate cu asalt de alegători, în special tineri. Zeci de persoane au rămas pe dinafară la închiderea urnelor. Studenţii de la Agronomie au fost la un pas să se bată cu jandarmii.

În Complexul Studenţesc sute de persoane nu au apucat să voteze pentru că nu au putut să intre în secţia de votare. La secţia specială de la Agronomie, situaţia a fost la fel. Oamenii care au rămas pe dinafară au protestat împotriva faptului că nu au putut să voteze. „Sunt şofer de TIR. Vin din Franţa şi am tras tare ca să ajung la vot, iar acum mi s-a închis uşa în nas”, a spus un cetăţean revoltat. Alţi tineri s-au văzut nevoiţi să plece acasă fără să poată vota. „De dimineaţă nu am putut să vin. Am stat două ore şi acum nu pot intra. Sunt şi alţii care au plecat când au văzut că este coadă”, a spus un tânăr de la Agronomie.



"Cabinele nu ar fi rezolvat problema"

Reprezentanţii Prefecturii Timiş, organizatorii alegerilor au spus că îmbulzelile sunt cauzate de completarea declaraţiilor pe propria răspundere. „A durat mult pentru că a fost nevoie de completarea declaraţiilor. Mai multe cabine de vot în secţiile speciale nu ar fi rezolvat problema”, a spus subprefectul Zoltan Marossy. Acesta a mai spus că este inexplicabil cum oameni care au domiciliul la 10-15 kilometri de Timişoara au preferat să voteze în secţii speciale decât în localitatea de domiciliu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite