VIDEO Hoţii care au lăsat o comună din Timiş fără grădiniţă au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii s-au ales cu dosar penal
Hoţii s-au ales cu dosar penal

Hoţii au furat caloriferele, becurile şi toaletele din grădiniţă, astfel că noul an şcolar nu va începe la Maşloc pe 15 septembrie. Cel mai mic dintre hoţi are doar 14 ani.

După două zile de cercetări, oamenii legii au reuşit să îi prindă pe hoţii care au furat în decursul a câteva ore toate caloriferele, becurile şi toaletele de la grădiniţa din comuna timişeană Maşloc. Hoţii au vârstele cuprinse între 14 şi 18 ani. Ei le-au spus poliţiştilor că nu le-a fost greu să le fure toate obiectele, mai ales că în zonă nu s-a aflat niciun paznic.

Hoţii le-au mai spus anchetatorilor că toate bunurile furate urmau să fie vândute, iar banii folosiţi la... distracţie. "O parte din bunuri au fost recuperate şi predate administratorului firmei care se ocupa de reamenajarea grădiniţei. Hoţii s-au ales cu dosare penale", a spus Andreea Cinteză, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Timiş.

Citeşte şi blogul jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": AUDIO Când o farsă ajunge o penibilitate. Efectul Buzdugan si Morar

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite