VIDEO Fightclub cu copii de 11 ani după blocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece copii au fost filmaţi în timp ce se bat cu pumnii şi picioare, se trântesc la pământ şi se lovesc cu sălbăticie, în mijlocul drumului, într-un cartier din Timişoara. Puştii au vârste cuprinse între zece şi 12 ani şi s-au împărţit în două trupe ca să se încaiere aşa cum au văzut la televizor.

Scenele de groază au fost filmate în cartierul Calea Buziaşului din Timişoara, pe un drum extrem de circulat. Zece puşti s-au luat la bătaie ca în filmului Fightclub,  s-au lovit cu bestialitate cu pumnii şi picioarele în cap, s-au trântit la pământ, exact aşa cum au văzut la televizor.

Scena a fost filmată în spatele unui bloc de pe strada Recoltei din Timişoara, iar din imagini reiese că puştii sunt implicaţi într-o bătălie reală, pe viaţă şi pe moarte. Un şofer speriat că puştii ar putea să-i distrugă maşina fuge disperat şi îşi mută rapid automobilul din „ringul" copiilor care se opresc pentru moment.

Apoi copiii se iau din nou la bătaie. La finalul filmării, copiii care s-au încăierat în mijlocul străzii se despart, iar din imagini reiese că se înţeleg bine şi că fac parte din aceeaşi trupă. Ei s-au împărţit în două grupări şi s-au bătut „la distracţie", fără să fie conştienţi că îşi pun viaţa în pericol.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite