VIDEO EXCLUSIV Soţia unui poliţist de fontieră după reţineri: „Nu au găsit nimic. Noi nu am zugrăvit apartamentul de 10 ani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descinderile de la Stamora Moraviţa au „zguduit” şi Timişoara. Ofiţerii DGA şi jandarmii au intrat în mai multe locuinţe ale vameşilor şi poliţiştilor de frontierp care au domiciliul în Timişoara. „Adevărul de Seară” a stat de vorbă cu soţia unui poliţist "săltat" în dosar.

Procurorii DIICOT l-au reţinut pe fostul directorul adjunct al vămii Sibiu

Şeful poliţiştilor de frontieră şpăgari: „Nu ştiam că se lua mită. Sunt şocat!"

Ieri dimineaţă, în timp ce o parte din anchetatori, scotoceau Punctul de Trecere a Frontierei de la Moraviţa, alte echipaje au descins în Timişoara. Numai pe strada Bujorilor din Calea Şagului, pe o distanţă de 200 de metri au fost două descinderi. Una din percheziţii a fost făcută la casa unui vameş (foto), iar alta la un bloc modest în care locuieşte un poliţist de frontieră.



Au punctat la capitolul imagine

După aproximativ trei ore de percheziţie a locuinţei, poliţistul a fost scos din bloc însoţit de mai mulţi ofiţeri DGA şi jandarmi. Numai pentru acest personaj din anchetă au fost mobilizate forţe impresionante, participând aproximativ 10 poliţişti şi jandarmi. „A fost o percheziţie domiciliară. Nu au găsit nimic”, a spus poliţistul în timp ce era scos din bloc şi dus la maşina cu care au venit ofiţerii DGA.

GALERIE FOTO DE LA DESCINDERILE DIN VAMA MORAVIŢA DIN TIMIŞ



„Au căutat bani şi ţigări”

După ce anchetatorii au plecat cu poliţistul de frontieră, „Adevărul de Seară” a reuşit să stea de vorbă cu soţia acestuia. Vizibil speriată, femeia a spus că organele de anchetă s-au comportat frumos, dar spaima a fost mare. „Chiar dacă soţul lucrează în domeniu nu ţi-e totuna să îi vezi aşa, cu uniformele alea, mascaţi”, a spus femeia. Aceasta a mai spus şi ce căutau ofiţerii DGA în casă. „Au căutat bani şi ţigări, dar nu au găsit nimic. Cu toate astea a fost luat pentru cercetări. Au spus că au mandat”, a mai declarat soţia poliţistului.

PREMIERĂ: Vameşii şi poliţiştii acuzaţi că au luat şpagă, plimbaţi prin toată ţara cu elicopterele

Batjocorit că are Dacie

Nevasta agentului de pe Bujorilor a mai declarat că nu este normal ca oamenii care îşi fac treaba să fie arestaţi, iar criminalii să fie lăsaţi liberi. „Că se presupune, e altceva, sunt şi buni şi răi. Soţul meu avea un salariu de 30 de milioane (n.r. 3.000 de lei) până i-a luat Băsescu. Era un salariu decent pentru o familie de trei persoane”, a mai spus femeia. Întrebată cum comentează că sunt poliţişti sau vameşi care au vile şi maşini de lux, iar ei trăiesc într-un apartament modest, femeia nu a vrut să comenteze. „Întrebaţi-i pe ei. Noi nu am zugrăvit apartamentul de 10 ani. Când a fost o dată un control şi l-au văzut pe soţul meu cu Dacia, i-au spus «domn’e tu eşti fratele lui Ceauşescu»!?”, a mai mărturisit femeia.

Vameşii şi poliţiştii strângeau şpaga în căciulă : 5.000 de euro pe tură


Două vămi din Vestul României, blocate de mascaţi: au fost reţinuţi toţi vameşii şi poliţiştii de frontieră

CUM S-AU FURAT ŢIGĂRILE DE CONTRABANDĂ DIN DEPOZITUL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ TIMIŞ

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite