VIDEO Criminalul care a tăiat gâtul unui doctor şi a luat 18 ani de puşcărie cere reducerea pedepsei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Dan Sauca a ucis cu sânge rece un medic din localitatea timişeană Variaş pentru că doctorul a refuzat să elibereze o reţetă compensată pe numele unei rude. El a fost condamnat la 18 ani de închisoare, dar pedeapsa i se pare prea mare.

Criminalul care a trecut doi romi prin cuţit în ritm de manele cere eliberarea

Vasile Sauca, condamnat la 18 ani de închisoare de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la mijlocul anului trecut, solicită acum instanţei de judecată reducerea pedepsei. Deşi a tăiat gâtul unui medic cu un cuţit de bucătărie, iar doctorul murit în câteva minute în urma hemoragiei, Sauca este de părere că pedeapsa pentru că a luat o viaţă este prea mare. 



Vasile Sauca şi-a ieşit din minţi atunci când mama sa nu a venit acasă cu medicamentele pentru sora lui în 13 iulie 2008 şi s-a dus să-l ia la rost pe doctorul Dan Velcelean. Sauca era băut şi, când a văzut că nu se înţelege cu el, a înfipt un cuţit  de bucătărie în gâtul medicului, ucigându-l pe loc. Poliţiştii au descoperit că agresorul consumase alcool, ca să îşi facă puţin curaj înainte de a cere socoteală medicului. Criminalul, care a primit 18 ani de închisoare, îşi ispăşeşte pedeapsa la Penitenciarul Arad.

VIDEO Declaraţia ucigaşului imediat după crimă:

Vasile Sauca e de părere că a luat o pedeapsă prea mare pentru ucidere medicului
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite