VIDEO "Studenţii protestatari au fost stârniţi de restanţieri. Au protestat degeaba!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii plătesc 250 de lei pe lună pentru un loc în cămine
Studenţii plătesc 250 de lei pe lună pentru un loc în cămine

Cei 300 de studenţi care au ieşit azi-noapte cu bidoane şi ulcele în faţa Universităţii de Ştiinţe Agricole "Banatul" pentru a protesta împotriva condiţiilor inumane din cămine se pot reîntoarce în stradă. Oficialii universităţii spun că studenţii au fost stârniţi să iasă în stradă de câţiva restanţieri şi că în cămine nu există nicio problemă.

"De cu seară nu au mai fost probleme. Oricum, studenţii au avut apă, au putut face baie şi zilele astea. Nu înţeleg care a fost problema lor. Cel mai probabil au fost stârniţi de câţiva restanţieri ca să iasă în stradă şi să protesteze", este de părere Alexandru Moisuc, rectorul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara.

Scandal la "Agronomie": peste 300 de studenţi au ieşit în stradă într-un protest cu sticle GALERIE FOTO

Studenţii susţin contrariul şi spun că viaţa în cămine a ajuns un chin. "Plătim aproape două milioane şi jumătate de lei vechi şi nu primim altceva decât apă şi curent electric cu porţia. Noi ne plătim taxele, iar cei din conducerea universităţii îşi bagă banii în buzunare", spune Aurel Pop, student al instituţiei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite