Timişoara: Un muzician bănăţean vinde muzică la PET-uri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Un muzician bănăţean vinde muzică la PET-uri VIDEO
Timişoara: Un muzician bănăţean vinde muzică la PET-uri VIDEO

Excentricul muzician timişorean Emil Kindlein se pregăteşte de lansarea unui nou album.

Mai citiţi:

Timişoara: Emil Kindlein a inventat albumul pentru recesiune

După ce a atras atenţia cu concertul cu instrumente neconvenţionale (boabe de muştar, uscător de păr, foarfecă, hârtie etc.) şi lansarea albumului de criză, Emil Kindlein vine cu un nou proiect muzical. Acesta va lansa albumul folk intitulat „Napalm d’Or”, la care a lucrat cu Daniel Silvian Petre, de la Survolaj. Formatul albumului este cu totul inedit.

„Livrăm muzica la PET. Pe sticla de plastic se află coperta, cu cele zece piese, iar pe dop scrie: Atenţie, conţine Napalm! În interiorul sticlei găseşte parola cu care se poate descărca albumul de pe Internet
”, a declarat Emil Kindlei.

Reduceri pentru cei care vin cu PET-uri

Albumul conţine piese folk care fuzionează elemente de blues şi rock acustic. „Sonoritatea este cât se poate modernă, pe lângă chitară şi voce se mai pot auzi pe disc muzicuţă, block-flote şi percuţii”, a mai spus Kindlein.

Lansarea albumului va avea loc luni, 16 noiembrie, în cadrul unui concert în clubul Bunker. Primii zece spectatori primesc pe gratis sticla cu conţinut „periclulos”. Cei care vin cu o sticlă de PET, au o reducere de 1 leu.

Vedeţi site-ul oficial a artistului timişorean

Emil Kindlein a lansat şi albumul de criză (sursa: youtube)






Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite