Timişoara: VIDEO Şoseaua morţii pe care tinerii îşi pierd viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: VIDEO Şoseaua morţii pe care tinerii îşi pierd viaţa
Timişoara: VIDEO Şoseaua morţii pe care tinerii îşi pierd viaţa

Drumul naţional Timişoara-Reşiţa are un „punct negru”. Locul în care s-a produs „carnagiul” de acum o săptămână este marcat cu o cruce pusă după un alt accident grav.

Citiţi pe aceeaşi temă:

Carnagiu în Banat: Şase morţi într-un accident rutier VIDEO

Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător (GALERIE FOTO)

Vitezomanul de 18 ani care a produs carnagiul din Banat şi-a revenit

Fetele ucise de vitezomanul teribilist sunt plânse de zeci de colegi

EXCLUSIV / Procurorii au deschis dosarul penal al vitezomanului care a provocat carnagiul din Banat


Accidentul de săptămâna trecută a îngrozit bănăţenii care şi-au manifestat surprinderea pe site-urile timisoara.adevarul.ro şi resita.adevarul.ro, mai ales că evenimentul tragic s-a produs după ce un tânăr reşiţean, de doar 18 ani, fără experienţă în şofat, a apăsat prea mult pedala de acceleraţie. Zona în care Claudiu Hauptmann a intrat într-o depăşire riscantă este cunoscută atât de şoferi, dar şi de public din cauza accidentelor grave. Cele şase persoane şi-au pierdut viaţa în dreptul unei cruci, amenajată de rudele unui alt tânăr cărăşean care a decedat tot în accident de maşină. În noiembri anul trecut, Bogdan Tudor, de 27 de ani, din localitatea Bozovici, circula cu viteză în aceeaşi zonă, a intrat într-o depăşire şi s-a ciocnit frontal cu o camionetă în care erau muncitori. Cele două maşini au luat foc în momentul impactului, iar Bogdan Tudor, care a avut încredere în caii putere şi în stabilitatea BMW-ului a murit pe loc şi a fost carbonizat pentru că nimeni nu l-a mai putut scoate dintre fiarele contorsionate. Muncitorii din camionetă, cu mâni şi picioare rupte, strigau după ajutor, speriaţi ca nu cumva şi ei să fie cuprinşi de vii, de flăcări.

Locul unde un alt tânăr, Bogdan Tudor, a murit în alt accident rutier:




Oraş îndoliat


La câteva luni de la accidentul lui Bogdan, perioadă în care şocul morţii s-a diminuat, un alt tânăr care a condus „periculos” a adus în atenţie „punctul morţii” dintre Reşiţa şi Timişoara. Reşiţeanul Claudiu Hauptmann, de 18 ani, se grăbea săptămâna trecută să ajungă acasă, la Reşiţa, şi a lovit frontal un Espero, din care au murit toţi cei patru pasageri, iar din autoturismul condus de tânăr au murit două fete. Claudiu şi prietenul său sunt în spital, la Timişoara. Locuitorii din Reşiţa sunt şocaţi de tragedia prin care trec familiile celor care au pierit în accident.

Măsuri antiviteză


Şeful Poliţiei Timiş, Florin Bolbos, a declarat că a transmis reprezentanţilor de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara că trebuie găsită o soluţie care să-i determine pe şoferi să fie reţinuţi atunci când se angajează în depăşiri riscante. „Am vorbit cu cei de la drumuri şi sper ca în cel mai scurt timp să fie montate rezonatoare, pe mijlocul şoselei. Aceste benzi speciale rezonează atunci când sunt călcate şi şoferii sunt atenţionaţi că au intrat pe contrasens”, a spus Florin Bolbos.

Citeşte mâine, în ziarul "Adevărul", mai multe detalii despre familia vitezomanului Hauptmann şi despre afacerile de milioane pe care le învârte tatăl tânărului Claudiu.

VIDEO 1: Accidentul în care a murit Bogdan Tudor, consumat în acelaşi loc în care Claudiu Hauptmann a ucis 6 oameni

SURSA: Ştirile Analog TV, preluare www.analogtv.ro 


VIDEO 2: Alt accident foarte grav produs pe drumul Timişoara - Reşiţa, între Gătaia şi Birda

SURSA: Ştirile ProTV, preluare youtube

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite