Timişoara: VIDEO Şmecherii satului fac drifturi cu tractorul şi căruţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce şmecherii de oraş se întrec în maşini de viteză, sătenii turează la maximum motoarele cu mulţi cai putere ale tractoarelor.

Citiţi şi:

Tractoriştii clujeni şi-au descoperit talentele de piloţi de raliu
Braşov: VIDEO Derapajele controlate blochează drumul de Poiană
Timişoara: VIDEO Şmecherii îşi bat joc pe youtube de poliţiştii din capitala Banatului

Când au dat de internet, tinerii de la sate s-au filmat şi s-au postat pe youtube. Doi tineri din Săcălaz, judeţul Timiş s-au filmat făcând drifturi cu tractorul pe un câmp din apropierea localităţii. La tractoare lucrul acesta este relativ simplu, în condiţiile în care este frână pe fiecare roată.




Un alt filmuleţ postat pe youtube îl arată pe un tractorist din localitatea Tirol, judeţul Caraş-Severin. Cu un tractor de 450 de cai putere, tânărul face drifturi în jurul unui stâlp de electricitate.



Oltenii nu se lasă mai prejos decât bănăţenii când vine vorba de drifturi cu tractorul. Un tânăr tractorist se roteşte pe o străduţă din localitatea doljeană Işalniţa, cu plugul legat de tractor.



Când vine vorba de drifturi, nici măcar căruţaşii nu se dau înapoi. Pe un teren îngheţat, un căruţaş fugăreşte singurul cal putere pentru a reuşi să facă drifturile pentru care un şofer de BMW ar fi invidios.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite