Timişoara: VIDEO Piţipoancele fac ravagii prin oraş la volan (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără a rupt cu un BMW poarta principală a stadionului „Dan Păltinişanu”, după ce alta blocat cu maşina intrarea într-o bancă.

Zeci de piţipoance blochează cu maşinile de lux traficul, magazinele şi trotuarele. Ele scapă doar cu amenzi simbolice.

O tânără de 19 ani, aflată la volanul unui BMW, a spulberat duminică dimineaţa poarta stradionului „Dan Păltinişanu”, care duce la tribuna oficială. Adina Băican, care vedea de la un club de fiţe din apropiere de stadion, nu a reuşit să mai ia curba, deşi parcarea era goala, iar drumul liber, iar a intrat în poartă cu peste 100 de km/h. Poliţiştii spun că femeia nu era băută şi a scăpat cu o simplă amendă.

Nu i-a păsat

Daniela Micle, o altă tânără, de 22 de ani, cu un Volkswagen Polo, a blocat clienţii unei bănci din centrul Timişoarei, după ce a parcat cu tupeu la câţiva centimetri de uşa care se deschidea spre stradă. Oamenii au rămas captivi în clădire aproape o oră, până când tânăra a venit senină şi impasibilă. A fost amendată de poliţiştii de la Rutieră pentru parcare neregulamentară.
Poliţiştii susţin că zeci de tinere, pline de bani, parchează pe unde apucă prin oraş, blochează străzile, trotuarele şi provoacă tot felul de accidente rutiere uşoare.

Nesimţirea nu e sancţionată

„Unele domnişoarele nu au experienţă. Le luăm permisul celor care se urcă băute la volan. Unele fac propuneri ruşionase poliţiştilor, ca să scape. Iar cele care parchează neregulamentar sunt amendate. E un fenomen, pentru că unele obţin permisul prea uşor, sunt pline de bani şi nu le pasă de amenzi. Nesimţirea nu e sancţionată de legi, ci doar de opinia publică”, a spus comisarul Dumitru Domoşneanu, şeful Poliţiei Rutiere Timişoara.

VIDEO 1 - TUPEU: Piţipoanca şi-a parcat maşina în uşa băncii şi a plecat la cumpărături



SURSA: REALITATEA.NET - O şoferiţă a luat " ostatici"  clienţii unei bănci, timp de o oră, cu o parcare " ca la carte" !  - VEZI VIDEO


VIDEO 2 - NEATENŢIE: Piţipoanca s-a urcat cu un BMW de fiţe în tribuna oficială a stadionului



SURSA: REALITATEA.NET - O tânără a intrat cu maşina în tribuna oficială a stadionului Dan Păltinişanu din Timişoara


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite