Timişoara: VIDEO Hoţul bătut de o casieră în timpul jafului s-a predat din lanul de porumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul în vârstă de 17 ani s-a ascuns într-un lan de porumb de frica poliţiştilor, după ce a jefuit o benzinărie şi a luat bătaie de la femeia de la casă.

Flavius Babiuc a fost prins de poliţişti în apropiere de Bazoşul Mic, într-un lan de porumb. Oamenii legii au pândit casa prietenei sale, unde acesta a încercat să se refugieze, însă a văzut poliţiştii şi a rămas toată ziua în lanul de porumb, până l-a rupt foamea.

El s-a predat marţi seara, la ora 9.  „A spus că avea nevoie de bani şi că şi-a luat o şapcă. Asta ca să nu fie recunoscut”, a spus Marinela Apostolache, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Adolescentul a jefuit staţia Peco de pe strada Principală. El a încercat să ajungă la casa de bani, însă nu a reuşit decât să ia bătaie de la casieră.

Femeia l-a lovit de mai multe ori, însă hoţul a reuşit să se smulgă din mâinele femeii, a fugit din benzinărie şi a dispărut călare pe bicicletă.

El a reuşit să scape doar după ce femeia a plecat să se înarmeze cu un cuţit. Victima a sunat la 112, însă agresorul a reuşit să fugă cu peste 100 de lei

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite