Timişoara: VIDEO Dosare penale după operaţiunea „mafia pieţelor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: VIDEO Dosare penale după operaţiunea „mafia pieţelor”
Timişoara: VIDEO Dosare penale după operaţiunea „mafia pieţelor”

Un poliţist de la Rutieră care ridica maşinile parcate ilegal în zona Pieţei Badea Cârţan a fost agresat aseară de doi bărbaţi. Aceştia au fost imobilizaţi şi prezentaţi Parchetului.

Poliţia Timiş a declanşat o amplă operaţiune de eliminare a rablelor folosite pe post de depozit în pieţele din Timişoara. La acţiunea de aseară, când poliţiştii de la Rutieră ridicau maşini, comisarul-şef Alexandru Cismaş a fost agresat de doi pieţari. „O persoană recalcitrantă mi-a adresat expresii jignitoare şi ameninţări, iar după aceea cu încă o persoană a tras de noi”, a spus Cismaş. Cei doi au fost aduşi aseară la Parchet şi s-au ales cu dosare penale.



De partea cealaltă, unul dintre presupuşii agresori, David Stâmbeanu îl acuză pe poliţist că a făcut exces de zel. „M-am uitat şi eu acolo şi când doream să plec, m-a prins un poliţist de mână şi mi-a cerut actele la control. A fost un abuz”, a spus David Strâmbeanu. Acesta şi prietenul lui sunt cercetaţi acum pentru ultraj. Poliţia continuă acţiunile împotriva mafiei de legume.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite