Timişoara: Au mai rămas aproape 4.000 de bilete pentru meciul "Poli" - VFB Stuttgart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Au mai rămas aproape 4.000 de bilete pentru meciul "Poli" - VFB Stuttgart
Timişoara: Au mai rămas aproape 4.000 de bilete pentru meciul "Poli" - VFB Stuttgart

Timişorenii mai pot cumpăra fără probleme bilete pentru meciul din această seară. Au mai rămas de preschimbat şi 3.000 de tichete de la meciul cu Şahtior Doneţk.

Mai citiţi:

Markus Babbel: "Unii habar nu au de fotbal". VIDEO Antrenamentul oficial al nemţilor

Timişoara: Afaceriştii nemţi din Banat au inimile împărţite la meciul "Poli" - VFB Stuttgart

Sabău: "Meciul cu Stuttgart e ca o finală pentru noi"

Cei care nu şi-au cumpărat încă bilet pentru meciul “Poli” – VFB Stuttgart nu trebuie să îşi facă griji. La mai puţin de zece ore înainte de  startul partidei, au mai rămas aproape 4.000 de bilete, iar vânzătorii spun că nu se înghesuie nimeni la ele.
Au fost puse în vânzare cam 8.500 de bilete. Mai sunt şi la Tribuna I, şi la a II-a şi mai puţine la peluze. O se pună în vânzare şi biletele care au fost retrimise de nemţi. Ei au primit 1.600 de bilete, însă nu au avut nevoie decât de 600”, a declarat Florin Ilie, responsabilul cu vânzarea biletelor.

Pentru meciul cu VFB Stuttgart, preţurile biletelor sunt între 25 lei (la peluze) şi 50 lei (la tribune).

Haos la preschimbare

Pe lângă aceste bilete, au mai rămas de preschimbat încă 3.000 de tichetele de la meciul cu Şahtior Doneţk. “Aici e cam haos general. Clubul a anunţat iniţial că se pot preschimba până sâmbătă şi până marţi pentru cei care sunt din alte localităţi. Apoi a lăsat pe final pentru toţi. Ieri, am preschimbat o mie şi ceva. Aici a fost coadă”, a afirmat Ilie.

Deşi se joacă un meci de calificare în grupele Ligii Campionilor, stadionul “Dan Păltinişinu” nu va fi nici de această dată plin. “E încă perioada condediilor. Trebuie să recunosc că ne afectează şi lipsa studenţilor”, a mai declarat Florin Ilie.

Urmăriţi live text pe www.adevarul.ro, începând cu ora 20.45. Partida va începe la ora 21.45.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite